ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe 18 decembrie intră în vigoare noi prețuri aplicate de Centrul de Protezare, Ortopedie și Reabilitare

10:24 | 17.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 17 dec. /MOLDPRES/. Monitorul Oficial de vineri, 18 decembrie, va face publice nomenclatoarele prețurilor și tarifelor aplicate de către Instituția Publică „Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare” și modificarea unor acte normative, transmite MOLDPRES.

Astfel, mâine, odată cu publicarea în Monitorul Oficial, intră în vigoare Nomenclatorul prețurilor la unele mijloace ajutătoare tehnice confecționate de către Instituția Publică „Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare”; Nomenclatorul prețurilor pentru încălțămintea ortopedică (una semipereche) confecționată de către instituție; Nomenclatorul tarifelor la serviciile de reabilitare profesională prestate de către Instituția Publică „Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare”.

De asemenea, vor fi indicate modificările ce se operează în unele hotărâri în acest sens ale Guvernului.

Punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri este asigurată de către Instituția Publică „Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare”.

Controlul asupra executării prezentei hotărâri se pune în sarcina Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Sursă: www.monitorul.gov.md

img20010049

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!