ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Î.M. „Piața Centrală” va achiziționa un utilaj care va înlocui munca a 18 oameni

14:38 | 17.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 17 dec. /MOLDPRES/. Consiliul Municipal Chișinău a aprobat achiziționarea de către Î.M. „Piața Centrală” a unui utilaj specializat pentru salubrizare, care va înlocui munca a 18 angajați, transmite MOLDPRES

În cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Municipal a fost aprobat, cu 29 de voturi, un proiect de decizie prin care se acordă dreptul Î.M. „Piața Centrală” de a achiziționa din resurse proprii un tractor cu echipament pentru măturare, spălare și deszăpezire. Potrivit proiectului de decizie, suma totală pentru procurarea utilajului nu trebuie să depășească 1.3 milioane de lei.

Conform datelor prezentate, utilajul specializat va înlocui munca a 18 angajați și va face economii de 140 de mii de lei în fiecare lună. 

În prezent, serviciile de salubrizare a Î.M. „Piața Centrală” sunt asigurate de 49 de angajați.

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!