ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un sector de drum ce trece prin raioanele Criuleni şi Orhei a fost dat în exploatare

17:46 | 17.12.2020 Categorie: Regiuni

Chişinău, 17 dec. /MOLDPRES/. Primul sector al Coridorului 11 ce traversează localitățile Miclești, Ișnovăț, Hârtopul Mare din raionul Criuleni și Peresecina din raionul Orhei a fost dat astăzi în exploatare, după ce o comisie specială a desfășurat recepția finală, transmite MOLDPRES cu referire la Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Reprezentanții Ministerului Economiei și Infrastructurii și Administrației de Stat a Drumurilor au inspectat calitatea lucrărilor îndeplinite și au constatat că acestea au fost executate conform normelor.

„Lucrările de construcție a sectorului de drum se află în perioada de garanție cu un termen de un an, iar în cazul în care vor apărea defecțiuni acestea vor fi înlăturate din contul antreprenorului”, indică ASD.

Contractul de antrepriză, ce a prevăzut construcția tronsonului cu o lungime de 18,7 km, a fost semnat la sfârșitul lunii mai a anului 2019. Lucrările cu o valoare de circa o sută de milioane de lei au fost realizate în cadrul Proiectului de Îmbunătățire a Drumurilor Locale, finanțate din sursele Băncii Mondiale.

foto: ASD

img20010070

img20010070

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!