ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zece mii de truse de protecție individuală vor fi distribuite călătorilor la punctele vamale din țară

09:17 | 18.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 18 dec. /MOLDPRES/. Zece mii de truse pentru protecția individuală vor fi distribuite astăzi călătorilor în cele mai solicitate puncte de trecere ale frontierei de stat. Acțiunea are loc în contextul marcării Zilei Internaționale a Migranților, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, trusele conțin două măști de protecție individuală, dezinfectant, șervețele umede antibacteriale și pliante cu informații utile privind regulile sanitare.

Trusele vor fi distribuite în nouă puncte de trecere ale frontierei. Acțiunea face parte din cadrul proiectului privind „Îmbunătățirea răspunsului național al Republicii Moldova la criza COVID-19", unde Poliția de Frontieră a beneficiat de 130 mii de măști de protecție, 100 mii de mănuși nitril și 16 termoscanere. Suma totală a donației este de 15 mii de euro.

Acțiunea are loc la inițiativa Poliției de Frontieră și cu susținerea reprezentanței OIM și ONU Moldova, de comun cu Oficiul Ambasadei Țărilor de jos la Chișinău.

foto: Poliția de Frontieră

img20010081

img20010081

img20010081

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!