ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău a demontat 40 de panouri amplasate neautorizat

10:25 | 18.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 18 dec. /MOLDPRES/. Administrația municipiului Chișinău a demontat în perioada 14-18 decembrie 40 de panouri amplasate ilegal în sectorul Botanica, transmite MOLDPRES.

Potrivit informațiilor prezentate, cele 40 de panouri demontate erau amplasate pe străzile Grădina Botanică și Valea Crucii și nu aveau autorizație de amplasare ori autorizația era expirată. În sectorul Botanica au fost demontate anterior mai multe panouri de publicitate aflate la intersecția bd. Dacia – str. Hristo Botev, bd. Decebal, bd. Dacia care aveau autorizațiile de amplasare expirate.

Anterior, primarul Ion Ceban a anunțat că administrația municipală nu va mai prelungi autorizațiile de amplasare a panourilor publicitare și a solicitat Consiliului Municipal Chișinău aprobarea regulamentului privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate și afișaj. Edilul a amenințat că dacă acest regulament nu va fi aprobat până la data de 31 decembrie, atunci în primele zile ale lunii ianuarie administrația municipală va demonta toate panourile din oraș.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!