ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În 26 de localităţi programul “Drumuri Bune pentru Moldova 2020” a fost finalizat integral

14:03 | 18.12.2020 Categorie: Regionale

Chişinău, 18 dec. /MOLDPRES/. În 25 de raioane și un municipiu din țară au fost încheiate lucrările de reparație și întreținere periodică din cadrul programului “Drumuri Bune pentru Moldova 2020”, transmite MOLDPRES.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor (ASD), în municipiul Bălți, raioanele Anenii Noi, Fălești, Nisporeni, Orhei, Sângerei, Basarabeasca, Dubăsari, Rezina, Ștefan Vodă, Strășeni, Șoldănești, Ocnița, Telenești, Călărași, Briceni, Căușeni, Râșcani, Criuleni, Cantemir, Cimișlia, Drochia, Ialoveni, Leova, Ungheni și Soroca lucrările de reparație a drumurilor au fost finalizate integral.

„Lucrările de reparație continuă pe drumurile din opt raioane și un municipiu”, indică ASD.

Până în prezent, pentru desfășurarea lucrărilor, din bugetul de stat au fost cheltuiți peste 1,088 miliarde de lei. Astfel, au fost reparați circa 869 km de drum, dintre care peste 297 km cu îmbrăcăminte din beton asfaltic și peste 571 km cu îmbrăcăminte rutieră din pietriș.

foto: ASD

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!