ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Conducerea de vârf a țării s-a întrunit în ședință

09:16 | 21.12.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 21 dec. /MOLDPRES/. Legea bugetului de stat și politica bugetar fiscală vor fi promulgate astăzi. Tot în această săptămână, Legislativul se va întruni în două ședințe speciale, pentru a dezbate moțiunea de cenzură împotriva Guvernului și pentru inaugurarea președintelui ales. Anunțul a fost făcut astăzi de către președintele în exercițiu, Igor Dodon, după ședința cu conducerea de vârf a țării, comunică MOLDPRES.

Potrivit surse citate, la finele săptămânii trecute au fost promulgate bugetele sociale, iar astăzi urmează să fie promulgată și legea bugetului de stat, dar și politica bugetar fiscală, pentru a fi publicate în Monitorul Oficial.

„Tot astăzi va avea loc ședința Biroului permanent al Parlamentului pentru a decide convocarea a două ședințe speciale. La una se va discuta moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. Și o altă ședință pentru ziua de joi, cea de inaugurare a noului președinte al țării”, a spus Dodon.

El a specificat că va veni miercuri cu o adresare către cetățeni, iar săptămâna curentă va fi una plină de evenimente.

foto: presedintie.md

img20010129

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!