ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria capitalei își dorește un cod unic pentru publicitate

10:36 | 22.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 22 dec. /MOLDPRES/.Primăria Chișinău vrea să implementeze un cod vizual unic pentru publicitatea exterioară, transmite MOLDPRES.

Administrația municipiului Chișinău a îndemnat agenții economici să implementeze un cod vizual unic pentru publicitatea stradală, în acest sens a solicitat instalarea panurilor publicitare mici realizate și aplicate conform standardelor acceptate la nivel internațional.

Codul vizual unic pentru publicitatea exterioară este realizat de două organizații neguvernamentaele. Potrivit acestor asociații obștești, normele sunt necesare pentru  păstrarea imaginii estetice a fațadelor și a aspectului arhitectural al clădirilor din centrul istoric al Chișinăului.

Pentru a fi aprobat, documentul urmează să fie supus dezbaterilor publice și analizat de consilierii municipali în anul 2021.

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos

img20010170

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!