ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un membru al Asociației Polițiștilor "Scutul Dreptății" a fost reținut de CNA

12:25 | 22.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 22 dec. /MOLDPRES/. Un membru al Asociației Polițiștilor "Scutul Dreptății" din Ialoveni a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA după ce ar fi promis unui bărbat să-l ajute să obțină tutela și să-i fie recunoscută paternitatea asupra unei minore, născute în concubinaj, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor CNA, bănuitul ar fi susținut că are influență asupra unor persoane publice din cadrul Direcției generale asistență socială și protecția familiei Ialoveni și Serviciul stare civilă al Agenției Servicii Publice și că le-ar putea determina să adopte o decizie favorabilă în cazul tatălui biologic al minorei. Pentru serviciile sale, bărbatul a pretins mită în suma de 500 de euro.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru trafic de influență, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la șase ani de pușcărie.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!