ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Modificările operate la Codul serviciilor media audiovizuale al R. Moldova au fost publicate în Monitorul Oficial

12:32 | 22.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 22 dec. /MOLDPRES/. Decretul de promulgare și legea pentru modificarea Codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova au fost publicate în monitorul Oficial și au intrat în vigoare, comunică MOLDPRES.

Astfel articolul 17, alineatul (4) al Codului va avea următorul cuprins:„ În vederea protejării spațiului audiovizual național și asigurării securității informaționale, furnizorii de servicii media și distribuitorii de servicii media au dreptul să includă în oferta de servicii transmiterea programelor de televiziune și de radio cu conținut militar, locale sau achiziționate din state terțe, care corespund prevederilor Concepției și ale Strategiei securității informaționale a Republicii Moldova”.

Inițiativa de modificare a legislației a aparținut deputaților din cadrul Fracțiunii parlamentare PSRM Bogdan Ţîrdea, Vasile Bolea și Adrian Lebedinschi.

Sursă: monitorul.gov.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!