ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații PSRM nu vor susține demiterea Cabinetului de miniștri

17:50 | 22.12.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 22 dec. /MOLDPRES/. Deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au decis că nu vor susține demiterea Cabinetului de miniștri, dar și-au reiterat poziția privind necesitatea dizolvării Parlamentului și organizarea alegerilor anticipate. Anunțul a fost făcut astăzi de președintele în exercițiu Igor Dodon, care a precizat că a participat la ședința fracțiunii parlamentare a PSRM unde s-a luat această decizie, comunică MOLDPRES.

Potrivit surse citate, în cadrul ședinței a fost făcut bilanțul sesiunii de toamnă a Legislativului. “Am mulțumit deputaților PSRM pentru susținerea inițiativelor mele sociale și economice. De asemenea, am vorbit despre ședința extraordinară a Parlamentului, planificată pentru 23 decembrie, în cadrul căreia urmează să fie dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ion Chicu”, a spus Dodon.

El a precizat că membrii fracțiunii PSRM vor continua discuțiile în vederea identificării unei soluții optime pentru lansarea procedurii de dizolvare a Parlamentului.

34 de deputați din opoziția parlamentară au depus la ultima ședință din această sesiune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Ion Chicu.

foto: facebook.com/photo?fbid=5485384664820827&set=pcb.5485386898153937

img20010201

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!