ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării

17:59 | 22.12.2020 Categorie: Comunicate

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Asociația Obștească „CONCORDIA. Proiecte sociale" dezvoltă relații de colaborare

Chişinău, 22 dec. /MOLDPRES/. Ministrul Educației, Culturii și Cercetării Lilia Pogolșa și secretarul de stat în domeniul tineretului Ivan Gheorghiu au avut astăzi, 22 decembrie, o întrevedere cu reprezentanții Asociației Obștești „CONCORDIA. Proiecte sociale" Tatiana Balta și Viorica Mastas.

Discuțiile au vizat dezvoltarea unui parteneriat de colaborare pe mai multe dimensiuni de interes comun, o atenție specială fiind acordată dezvoltării programelor comune pentru asigurarea integrării sociale și financiare a tinerilor proveniți din medii defavorabile.

Ministrul Lilia Pogolșa a menționat că Ministerul Educației, Culturii și Cercetării susține intenția Asociației de a dezvolta un parteneriat strategic de lungă durată și de a coagula eforturile instituțiilor pentru dezvoltarea programelor și proiectelor care vor aduce beneficii sectorului de tineret și tinerilor în general. În acest sens, experiența și expertiza pe care o posedă Concordia în lucrul cu tinerii din zone de risc, reprezintă o resursă indispensabilă care va sta la baza cooperării ulterioare între entități.

La final, participanții la discuții au convenit asupra necesității extinderilor cooperării și oficializarea acesteia prin semnarea unui acord.

Menționăm că, Asociația Obștească „CONCORDIA. Proiecte sociale" este o organizație neguvernamentală, care și-a început activitatea în anul 2004 și are scopul de a contribui la integrarea armonioasă în societate a persoanelor defavorizate, promovarea drepturilor şi oferirea asistenței sociale necesară acestor persoane.

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!