ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat care și-a accidentat intenționat soția a fost condamnat la 15 ani de închisoare

13:19 | 23.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 23 dec. /MOLDPRES/. Bărbatul, care în seara de revelion, a accidentat intenționat mașina în care se aflau fosta sa soție și copilul lor minor a fost condamnat la 15 ani și 60 de zile de închisoare, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Procuraturii Generale, bărbatul a fost anchetat pe două capete de acuzare: ”tentativă de omor” și ”conducerea mijlocului de transport de către o persoană care se află în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat”.

Pe lângă pedeapsa închisorii, acestuia i-a fost anulat dreptul de a conduce mijloace de transport, fiind, concomitent, obligat să le achite părților vătămate prejudicii de peste 1,7 milioane de lei, iar încă circa 10 mii de lei - în folosul statului, pentru cheltuieli judiciare.

Recent, aflându-se în arest la domiciliu, bărbatul și-a tăiat brățara GPS prin care era supravegheat și a reușit să fugă. Pedeapsa a fost dictată în lipsa inculpatului, acesta fiind anunțat în căutare.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!