ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Congresul la care va fi ales președintele FMF va avea loc la finele lunii ianuarie

17:29 | 23.12.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 23 dec. /MOLDPRES/. Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal /FMF/ a decis organizarea celui de al XIX-lea Congres al FMF la data de 22 ianuarie 2021, transmite MOLDPRES.

Comitetul executiv al FMF, format din 20 de membri, a decis formarea Comisiei de lucru pentru organizarea şi petrecerea celui de-al XIX–lea Congres de dare de seamă şi alegere a organelor de conducere al FMF la data de 22 ianuarie 2021.

O comisie de lucru, condusă de secretarul general al FMF, va înregistra actele candidaților la funcția de președinte, vicepreședinți şi membri ai Comitetului Executiv al FMF, va înregistra delegațiile şi alte persoane invitate la Congres.

Președintele FMF va solicita autorităților statului o derogare pentru organizarea congresului în perioada de stare de urgență în sănătate.

foto: fmf.md

img20010245

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!