ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe destinații turistice din municipiul Chișinău vor avea ghiduri audio

18:06 | 23.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 23 dec. /MOLDPRES/. Administrația municipiul Chișinău a anunțat despre finalizarea primei etape a unui proiect din cadrul Acordului de Colaborare între Primăria capitalei și Asociația Națională pentru Turism Receptor, care presupune un plan de acțiuni pentru dezvoltarea turismului în municipiul Chișinău, transmite MOLDPRES.

Este vorba de finalizarea ghidurilor turistice audio despre monumente arhitectonice din centrul istoric al Chișinăului cum ar fi: Sala cu Orgă, Scuarul Catedralei, Arcul de Triumf, Teatrul de Operă și Balet „Maria Bieșu”, dar și alte destinații.

Turul audio are menirea de a da explicații istorice și de artă turiștilor care vizitează municipiul Chișinău, dar și să educe locuitorii acestuia pentru a cunoaște istoria și cultura orașului.

foto simbol

img20010248

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!