ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O autocisternă cu motorină a luat foc pe un drum din sudul țării

09:42 | 24.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 24 dec. /MOLDPRES/. O autocisternă cu 26 tone de motorină a luat foc pe traseul M3 între satele Slobozia Mare și orașul Vulcănești, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor IGSU, pe 24 decembrie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din sudul țării au intervenit pentru a lichida un incendiu produs pe traseul M3. Potrivit primelor informații o autocisternă cu 26 tone de motorină a luat foc pe traseu. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:14.

La fața locului au fost îndreptate trei autospeciale de intervenție. Datorită intervenției operative, angajații IGSU au reușit să salveze cisterna cu motorină și să oprească scurgerea. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Cauza arderii și circumstanțele urmează a fi stabilite.

Statisticile IGSU arată că, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 23 situații de risc.

foto: IGSU

img20010265

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!