ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Hotărârea privind bugetul ANRE pentru 2021 va fi publicată în Monitorul Oficial

10:22 | 24.12.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 24 dec. /MOLDPRES/. Monitorul Oficial de vineri, 25 decembrie, va publica hotărârea cu privire la aprobarea bugetului Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) pentru anul 2021, transmite MOLDPRES.

Conform documentului, bugetul Agenției pentru anul 2021 a fost aprobat, după cum urmează: venituri în sumă de 85 175,93 mii de lei; cheltuieli în sumă de 85 175,93 mii de lei.

De asemenea, a fost aprobată mărimea plăților regulatorii, stabilite și percepute de la titularii de licență din domeniile reglementate de ANRE pentru anul 2021.  Astfel, pentru sectoarele electroenergetic, gazelor naturale, termoenergetic, piața produselor petroliere - mărimea plăților regulatorii va constitui a câte 0.30%.

Pentru serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare mărimea plății regulatorii va constitui 0.20%.

Consiliul de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică va exercita controlul asupra executării prevederilor prezentei hotărâri, care intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2021.

Sursă: monitorul.gov.md 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!