ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Ion Chicu a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Crăciunului

11:06 | 24.12.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 dec. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Ion Chicu a adresat astăzi un mesaj de felicitare cu ocazia Crăciunului, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

În mesaj se menționează:

„Adresez sincere felicitări tuturor celor care împărtășesc în aceste zile bucuria Nașterii Domnului.

Crăciunul este acea sărbătoare minunată care ne aduce bucurie, ne unește în jurul unor cauze nobile și ne amintește să fim mai buni, să dăruim căldură și fericire familiei, prietenilor, vecinilor și tuturor celor care au nevoie. De Crăciun, milioane de oameni dăruiesc.

Această sărbătoare trezește în inimile noastre amintirile dragi din copilărie și speranța pentru un an nou mai bun. Știm cu toții că perioada sărbătorilor de iarnă este una deosebită, întrucât totul în jurul nostru aspiră și ne inspiră pentru a fi solidari, a împărți daruri, zâmbete și bunăvoință, a transmite pace și înțelepciune, liniște și urări de sănătate. Este sărbătoarea care ne face să credem în minuni și ele să se întâmple în viața noastră.

Anul 2020 ne-a marcat vizibil pe fiecare dintre noi, astfel, că vom celebra sărbătorile în preajma celor dragi, aducând recunoștință familiei. Vă îndemn să nu uitați de riscurile care persistă și vă rog să sărbătoriți în siguranță!

Fie ca Sărbătoarea Nașterii Domnului să ne aducă un nou început, unul mai generos, cu sănătate, bunăstare și liniște sufletească. Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să ne dea putere tuturor de a fi mai buni în fiecare zi.

Să aveți un Crăciun Fericit!

La Mulți Ani, stimați concetățeni!”

foto: Guvern

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!