ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Emil Druc este noul Ambasador al Republicii Moldova în Canada

11:06 | 24.12.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 24 dec. /MOLDPRES/. Decretul privind numirea lui Emil Druc în funcția de Ambasador Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Moldova în Canada va fi publicat mâine în Monitorul Oficial și va intra în vigoare, comunică MOLDPRES.

Emil Druc o va înlocui în această funcție pe Ala Beleavschi, care la începutul lunii iunie a fost rechemată, prin decret prezidențial, din funcția de ambasador al Republicii Moldova în Canada.

Emil Druc s-a născut la 17 mai 1956. Are o experiență amplă în calitate de angajat al Ministerului Afacerilor Externe, ocupând mai multe funcții în perioada 1992-2010. Din 1997 până în 2001 a fost Consilier la Ambasada R. Moldova în Franţa, apoi a fost ambasador în Suedia, Finlanda şi Norvegia și ambasador în Principatul Monaco.

Sursă: monitorul.gov.md

img20010273

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!