ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Președinție a avut loc ceremonia de transmitere a puterii

13:12 | 24.12.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 24 dec. /MOLDPRES/. În clădirea prezidențială a avut loc astăzi ceremonia oficială de transmitere a puterii de către fostul președinte Igor Dodon, al cărui mandat a expirat ieri, către noul președinte al R. Moldova, Maia Sandu, comunică MOLDPRES.

Maia Sandu a parcurs drumul către instituția prezidențială pe jos, însoțită de mulțime care o aplauda. La Președinție, aceasta era așteptată cu un buchet de flori de Igor Dodon. Ulterior, stindardele puterii au fost transmise, iar Maia Sandu și Igor Dodon s-au salutat.

După ceremonie, în curtea instituției au venit cete de copii pentru a colinda, iar Maia Sandu a spus susținătorilor că porțile Președinției vor rămâne de astăzi deschise.

img20010278

img20010278

img20010278

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!