ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Situația macroeconomică și a sistemului bancar au fost discutate la Președinție

17:14 | 26.12.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o discuție cu Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Octavian Armașu, despre situația macroeconomică în contextul crizei economice prin care trece Republica Moldova, despre situația sistemului bancar și necesitatea de a relua relația cu Fondul Monetar Internațional, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Președintele Maia Sandu a menționat importanța consolidării independenței și capacității BNM pentru a împiedica pe viitor fraude financiar-bancare, precum furtul miliardului sau laundromatul.

Președintele Maia Sandu a accentuat angajamentul instituției prezidențiale de a sprijini inițiativele BNM care vin să asigure stabilitatea financiară a țării.

foto: presedintie.md

img20010301

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!