ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Chioșcurile care nu dispun de documentație de amplasare vor fi evacuate

09:55 | 28.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 28 dec. /MOLDPRES/.Până la 1 ianuarie, administrațiile preturilor municipiului Chișinău vor evacua gheretele care nu dispun de documentație de amplasare, transmite MOLDPRES.

Viceprimarul Inga Ionesii a solicitat astăzi la ședința on-line a serviciilor municipalității evacuarea tuturor gheretelor care nu dispun de documentație de amplasare.  În același timp, oficialul a declarat că, mai mult de jumătate din agenții economici care au cumpărat dreptul de amplasare a gheretelor în parcurile orașului au plătit prima tranșă din această sumă și au solicitat plătirea sumei integrale în rate.

Potrivit viceprimarului Ionesii,  agenții economici vor semna contractele cu administrația publică după efectuarea primei plăți pentru ca mai apoi să instaleze chioșcurile în parcuri. Totuși unele gherete care deja erau instalate din perioada de vară nu au fost evacuate ci vor fi relocate pe loturile câștigate la licitație. 

La începutul lunii decembrie, în urma licitațiilor pentru obținerea dreptului de amplasare a gheretelor în parcurile orașului, municipalitatea Chișinău a obținut peste 50 de milioane de lei. 

 

foto: Wikipedia

img20010316

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!