ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Numărul de infectări cu coronavirus în instituțiile de învățământ din Chișinău este în scădere

10:05 | 28.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 28 dec. /MOLDPRES/.În instituțiile municipale de învățământ s-au înregistrat 167 de cazuri de coronavirus, mai puțin cu 68 față de săptămâna trecută, transmite, MOLDPRES.

Viceprimarul municipiului Chișinău, Angela Cutasevici, a declarat astăzi la ședința on-line a serviciilor municipale, că numărul de infectări cu COVID-19 în școli și licee este în scădere. „La data de 24 decembrie se înregistrau 167 de cazuri de coronavirus, mai puțin cu 68 față de săptămâna trecută”, a declarat Curasevici.

 Cutasevici a anunțat că doar șase copii cu vârstă de grădiniță sunt înregistrați ca fiind bolnavi de coronavirus. ”În 13 grădinițe din municipiul Chișinău se înregistrează un număr de 438 copii, care se află în autoizolare. Nici o instituție de educație timpurie nu este închisă”, a declarat Cutasevici.

În municipiul Chișinău activează 130 de instituții de învățământ în care învață 91 933 de elevi, iar în cele 134 de instituții de educație timpurie din capitală sunt înscriși 30 739 de copii.

 

foto: Diez.md

img20010317

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!