ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În acest an colindele vor fi interpretate doar în regim on-line

10:37 | 28.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 28 dec. /MOLDPRES/.Programele cultural-artistice, dedicate Sărbătorilor de Crăciun și Anului Nou, vor fi transmise doar în regim on-line, transmite MOLDPRES.

Viceprimarul Angela Cutasevici a declarat astăzi la ședința on-line a serviciilor municipalității Chișinău, că din cauza restricțiilor anti-pandemie nu vor exista programe cultural-artistice dedicate Sărbătorilor de Crăciun, în forma live.

Oficialul a declarat că magia sărbătorilor de iarnă va fi transmisă prin decorațiuni, luminițe și brazi împodobiți unde vor răsuna colinde din diferite părți ale lumii. În acest sens, Direcția Cultură a creat un playlist cu piese de Crăciun și Revelion, colinde românești, precum și colinde din diferite colțuri ale lumii. Piesele vor răsuna în zonele amenajate pentru sărbătorile de iarnă din sectoarele capitalei.

 

foto: ru-ru.

img20010320

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!