ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Platforma DA și-a reiterat poziția privind necesitatea alegerilor parlamentare anticipate

15:46 | 28.12.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 28 dec. /MOLDPRES/.Platforma DA și-a reiterat poziția privind necesitatea alegerilor parlamentare anticipate. Anunțul a fost făcut de președintele fracțiunii, Alexandru Slusari, la finele consultărilor cu Președintele R. Moldova, Maia Sandu, comunică MOLDPRES.

Potrivit surse citate, alegerile anticipate trebuie să se producă în termeni cât mai proximi. “În același timp, am discutat despre un șir de riscuri, de probleme ce țin de gestionarea crizelor din țară legate, inclusiv, și de sabotajul din partea fostei guvernări. Am discutat despre riscurile legate de situația macro-financiară, bugetară, administrarea crizei pandemice și problemele agricultorilor”, a spus Slusari.

În dimineața zilei curente, șeful statului, a anunțat că va avea consultări cu toate fracțiunile și grupurile parlamentare. Până la această oră, Maia Sandu, a avut consultări cu fracțiunea PSRM, PAS și deputații din Platforma Da.

 

foto: ipn.md

img20010335

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!