ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Andrei Spînu este noul secretar general al Președinției

16:00 | 28.12.2020 Categorie: Politic

Chişinău, 28 dec. /MOLDPRES/.Andrei Spînu este noul secretar general al Președinției. Din aparatul Președintelui R. Moldova vor face parte și șapte consilieri, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor publicate pe site-ul instituției prezidențiale, consilier al președintelui în domeniul justiției este Olesea Stamate, consilier în domeniul economic – Veaceslav Negruța, consilier în domeniul sănătății – Ala Nemerenco, iar Liliana Nicolaescu-Onofrei va deține funcția de consilier în domeniul educației.

Angela Erizanu este noul consilier în domeniul culturii, Sergiu Tofilat – consilier în domeniul energetic iar Elena Druță o va consilia pe Maia Sandu în relațiile cu diaspora.

Natalia Ipati este noua șefă a Direcției relații externe și comunicare, iar postul de șef al Secției protocol și comunicare va fi deținut de Viorica Sturza.

Maia Sandu a depus jurământul de Învestire la data de 24 decembrie curent și a intrat în exercițiul funcției.

 

foto: twitter.com

 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!