ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău va termina reparația trotuarelor din centrul orașului înainte de Anul Nou

11:26 | 29.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 29 dec. /MOLDPRES/.Administrația municipiului Chișinău anunță că reparaţia trotuarelor din străzile Puşkin – Bodoni – bd. G. Vieru este pe ultima sută de metri, transmite Moldpres.


Potrivit informațiilor comunicate de autoritățile publice locale din Chișinău, în acest moment sunt continuate  lucrările la aplicarea pavajului în perimetrul bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt – str. Romană. În același timp sunt amenajate spațiile verzi fiind plantaţi copaci în zonele unde aceştia lipseau. De asemenea au loc lucrări de remediere a neconformităților depistate de Comisia specială pentru monitorizarea lucrărilor.

Potrivit datelor statistice în perimetrul străzilor Pușkin, Bănulescu-Bodoni și Bd.Grigore Vieru au fost montate 43 de mii de metri pătrați de pavaj.

 

foto: facebook.com

 

 

img20010350

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!