ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele României Klaus Iohannis a ajuns la Chișinău

11:53 | 29.12.2020 Categorie: Politic

Chişinău, 29 dec. /MOLDPRES/.Președintele României, Klaus Iohannis, a sosit marți, 29 decembrie, într-o vizită oficială la Chișinău. Președintele român este primul lider de stat primit de Maia Sandu după ce a intrat în exercițiul funcției, comunică MOLDPRES.

Ceremonialul militar-protocolar a început la ora 11:30, la sediul Președinției. Maia Sandu i-a prezentat lui Iohannis echipa prezidențială, ulterior au intrat în clădire unde au făcut poze. În adiacentul instituției s-au adunat mai multe persoane care i-au aplaudat pe cei doi șefi de stat. 

Liderul de la Cotroceni se întoarce la Chișinău după cinci ani, ultima lui vizită fiind efectuată în timpul mandatului președintelui Nicolae Timofti.

În după amiaza zilei curente cei doi șefi de stat vor susține o conferință comună.

 

foto: moldpres.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!