ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Ion Chiu: „Cifra veniturilor anuale pentru 2020 a fost îndeplinită"

12:32 | 29.12.2020 Categorie: Comunicate

Chişinău, 29 dec. /MOLDPRES/.Prim-ministrul Ion Chicu a anunțat despre îndeplinirea cu succes a cifrei veniturilor anuale pentru anul 2020 colectate din impozite și taxe de către FISC și Vamă: „La moment, deja avem o supraîndeplinire la veniturile colectate cu circa 800 milioane de lei. Considerăm că în următoarele două zile această cifră va ajunge la circa 1,2 miliarde de lei."

În acest context, șeful Guvernului a adus mulțumiri agenților economici și cetățenilor responsabili care prin achitările făcute lunar contribuie la Bugetul de Stat.

Premierul Ion Chicu, împreună cu Sergiu Pușcuța, Viceprim-ministru, Ministru al Finanţelor, Viorica Dumbrăveanu, Ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Anatol Usatîi, Ministru al Economiei şi Infrastructurii vor veni cu informații ample despre executarea bugetului, situația macro-economică și socială din țară în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc joi, 31 decembrie, ora 10:00 în sediul Guvernului, sala de la etajul I, intrarea din str. Pușkin.

Jurnaliștii sunt rugați să confirme prezența, iar la eveniment să poarte măști de protecție și să respecte normele sanitare antiepidemice.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!