ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un grup criminal specializat în transportarea drogurilor camuflate în colete a fost destructurat de poliție

12:32 | 30.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 30 dec. /MOLDPRES/.Un grup infracțional format din patru bărbați originari din Bender, specializați în organizarea și transportarea substanțelor narcotice camuflate în colete prin intermediul rutelor internaționale, a fost destructurat de către oamenii legii, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, activitatea grupului a fost documentată de către forțele de ordine pe parcursul a șase luni, perioadă în care au fost acumulate probe. Astfel pe data de 16 decembrie a fost reținut unul dintre suspecți, în raionul Anenii Noi, asupra căruia a fost depistat un colet în care era camuflată o substanță mărunțită de culoare alba  asemănătoare ,,PVP”-ului. Din informațiile acumulate s-a stabilit că coletul urma să fie transmis cu un microbuz spre Slovenia, unde urma să fie ridicat de către alt membru al grupării.

Pachetul cu droguri a fost sigilat și expediat la poliție, pentru efectuarea expertizelor de rigoare. Unul din membrii grupării a fost identificat și este cercetat penal în stare de libertate.

Conform legislației în vigoare, dacă vor fi găsiți vinovați, cei patru riscă închisoare pe un termen de la șapte la 15 ani.

 

foto: politia.md

img20010375

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!