ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Oficialii din Premier League spun că nu intenţionează să suspende campionatul

10:15 | 01.01.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 1 ian. /MOLDPRES/.Oficialii din Premier League spun că nu intenţionează să suspende meciurile din actualul sezon, în ciuda creşterii numărului testelor pozitive de coronavirus la jucătorii cluburilor din prima ligă engleză de fotbal, scrie BBC.

"Premier League continuă să aibă încredere în protocoalele sale Covid-19 pentru a permite ca meciurile să fie jucate conform programării, iar aceste protocoale continuă să aibă sprijinul complet al guvernului. Având în vedere sănătatea jucătorilor şi a personalului, Premier League susţine pe deplin modul în care cluburile pun în aplicare protocoalele şi regulile", se arată într-un comunicat.

Sam Allardyce, antrenorul echipei engleze de fotbal West Bromwich Albion, spunea  că ar fi de preferat o întrerupere a Premier League după ce s-a înregistrat cel mai mare număr de teste pozitive la ultima rundă de analize COVID-19.

Conform sursei, un număr de 18 teste au ieşit cu rezultate pozitive la coronavirus în ultima săptămână în Premier League.

 

foto: agerpres.ro

img21000001

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!