ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legendarul om de televiziune Larry King a fost diagnosticat cu COVID-19

10:03 | 03.01.2021 Categorie: Externe

Chişinău, 3 ian. /MOLDPRES/.Celebrul moderator de televiziune Larry King, în vârstă de 87 de ani, este internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, a confirmat pentru ABC News o sursă apropiată familiei. 

 
„Larry a luptat cu atât de multe probleme de sănătate în ultimii ani și acum se luptă din greu și cu aceasta, este un campion”, a declarat sursa citată de ABC News.

Jurnalistul, care timp de 25 de ani a fost gazda emisiunii „Larry King Live” la CNN,  a dezvăuit în 2017 că a avut cancer la plămâni și a fost operat. În 1987, el a suferit un atac de cord major, având nevoie de o operație complicată de bypass. Tumoarea i-a fost descoperită la analizele de rutină pe care și le făcea anual.

În aprilie 2019 i s-au pus niște stenturi și tot în 2019 a suferit și un atac cerebral. 

 

foto: digi24.ro

img21000016

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!