ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Numărul bolnavilor de COVID-19 este în scădere

08:59 | 04.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 4 ian. /MOLDPRES/.În municipiul Chișinău numărul bolnavilor de coronavirtus este în scădere, transmite Moldpres.

Șeful Direcției Generale de Asistență Socială și Sănătate a municipiului Chișinău, Tatiana Bucearschi a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipale, că numărul bolnavilor de coronavirus este în scădere. ”Datele statistice arată că numărul bolnavilor de coroanvirus a scăzut cu 50 la sută”, a declarat Bucearschi.

Potrivit oficialului, la data de 3 ianuarie în spitalele municipale se înregistrau 805 de bolnavi de coronavirus dintre care 44 de pacienți se aflau în stare foarte gravă.

Bucearschi a declarat că în municipiul Chișinău s-au înregistrat 61 454 de cazuri de coronavirus, dintre care au fost recuperate 45 186.  

 

foto: moldpres.md

img21000023

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!