ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritățile municipale vor repara drumurile din Chișinău

10:39 | 04.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 4 ian. /MOLDPRES/.Primăria municipiului Chișinău va lansa un program de reparații curente a drumurilor din capitală, transmite Moldpres

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipalității un program de intervenție pentru reparația drumurilor. „Municipalitatea are capacitatea de a interveni urgent acolo unde este posibil pentru plombarea găurilor cu asfalt rece”, a declarat Ceban.

Șeful interimar al ÎM "Exdrupo", Sergiu Tomiță, a declarat că va elabora un grafic al intervenţiilor și îl va prezenta spre aprobare. "Începem de la arterele principale și după asta o să trecem la cele secundare. Nu intervenim doar atunci când sunt ploi. În rest, putem lucra și la temperaturi negative", a declarat Tomiţă.

În același timp, edilul capitalei a subliniat că va începe un program de renovare a curților blocurilor de locuit  care va fi implementat în anul 2021.  Potrivit lui Ceban, acest program are la dispoziție 100 de milioane de lei, bani care vor veni  din taxa pentru salubritate.

 

foto: moldpres.md

 

img21000027

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!