ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 1800 de șoferi s-au ales cu amenzi în zilele de odihnă

13:05 | 04.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 4 ian. /MOLDPRES/.În zilele de odihnă 1880 de șoferi au fost documentați de angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică /INSP/ pentru că au condus cu abateri, dintre care 900 de conducători auto au depășit limita de viteză, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor INSP, tot în această perioadă 72 șoferi au fost depistați la volan în stare de ebrietate, iar 184 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră. Alți 250 de conducători auto au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat și de revizie tehnică a vehiculelor, iar 38 de șoferi vor fi amendați pentru că nu aveau cuplată centura de siguranță.

Totodată, inspectorii de patrulare au intervenit la 288 de solicitări, parvenite de la cetățeni prin intermediul Serviciului național unic 112.

 

foto: politia.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!