ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău va instala camere de supraveghere video în toate obiectivele renovate

10:08 | 06.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 6 ian. /MOLDPRES/.Municipalitatea  Chișinău informează că a instalat camere de supraveghere video în trecerea subterană pentru pietoni,  proaspăt renovată, din bd. Dacia - str. Teilor, transmite Moldpres.

Autoritățile municipiului Chișinău au anunțat că vor instala camere de supraveghere video la toate obiectivele renovate în capitală și au amintit că vandalizarea obiectivelor publice se pedepsește cu amendă în valoare de până la 52 de mii de lei, ori 240 de ore de muncă în folosul comunității.

Cetățeanul care este suspectat de stropirea panourilor expoziției fotografice dedicată medicilor, amplasată în parcul „Catedralei” din Chișinău, a fost descoperit de organele de menținere a ordinii publice datorită unor camere de supraveghere video amplasate în regiune.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat anterior, că în 2021 va renova majoritatea trecerilor subterane pentru pietoni și că va instala camere de supraveghere video, care au rolul de a descuraja eventuale vandalizări.

 

foto: moldpres.md

img21000069

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!