ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrele municipale își reiau activitatea

12:30 | 06.01.2021 Categorie: Social

Chişinău, 6 ian. /MOLDPRES/.Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a decis astăzi că teatrele din municipiul Chișinău își pot relua activitatea, transmite Moldpres.

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a examinat astăzi solicitarea a mai multor colective teatrale prin care se solicita reluarea activității. Comisia a decis că, aceste instituții culturale își pot relua activitatea cu păstrarea tuturor măsurilor de sănătate publică și condițiilor de siguranță sanitară în contextul pandemiei Covid.

Printre măsurile de siguranță sanitară se numără  prezența în sălile de spectacole a 50 la sută din capacitatea maximă pentru a fi păstrată distanța, dezinfectarea, termometria vizitatorilor, purtarea măștilor, iar spectacolul nu trebuie să dureze mai mult de două ore.


În același timp, tot cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară a fost decisă reluarea organizării evenimentelor concertistice.

 

foto: timpul.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!