ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mesajul Prim-ministrului interimar Aureliu Ciocoi cu ocazia Crăciunului pe stil vechi

10:15 | 07.01.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 ian. /MOLDPRES/. Stimați cetățeni,

Unii dintre Dumneavoastră ați sărbătorit Nașterea Domnului pe 25 decembrie, alții vor celebra Crăciunul mâine, pe 7 ianuarie. Indiferent de perioada când alegeți să marcați calendaristic această sfântă sărbătoare, Crăciunul este o sărbătoare de familie, concentrată pe spiritualitate, rugăciune şi bucuria Naşterii Mântuitorului. 

Vreau să Vă adresez celor din țară, dar și numeroaselor familii de moldoveni aflate în străinătate, sincere urări de sănătate, prosperitate și liniște sufletească. Fie ca aceste sărbători să ne umple inima de pace și să reînnoiască dorința de a construi un viitor mai bun. 

În acest an complicat pentru multe familii, gândurile mele de gratitudine se îndreaptă către personalul medical, polițiștii, angajații din sectorul public și privat care în următoarele zile vor asigura cu multă responsabilitate și profesionalism buna funcționare a instituțiilor.

Dragi cetățeni, stimați prieteni, 

Vin cu îndemnul să dăm dovadă de responsabilitate și solidaritate unii față de ceilalți, respectând cu strictețe recomandările sanitare ale autorităților și sărbătorind în condiții de siguranță în sânul familiilor și a celor dragi inimii fiecăruia dintre Dumneavoastră.

Să fiți fericiți de sărbători! Crăciun binecuvântat!

Cu aleasă considerație, Aureliu CIOCOI

Prim-ministru interimar al Republicii Moldova,

Ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene

 

foto: gov.md

img21000090

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!