ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Municiplitatea Chișinău continuă evacuarea chioșcurilor

09:27 | 11.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 11 ian. /MOLDPRES/.În perioada 1 – 10 ianuarie, municipalitatea Chișinău a evacuat 8 chioșcuri care nu dispuneau de documentație oficială de amplasare,  transmite Moldpres.

În cadrul ședinței on-line a serviciilor municipalității Chișinău, viceprimarul Inga Ionesii, a declarat că în baza noilor reguli aprobate de Consiliul Municipal Chișinău cu privire la comerțul stradal, începând din 1 ianuarie 2021, chioșurile care nu au documentație oficială de amplasare vor fi evacuate. „Consiliul Municipal Chișinău va aproba o nouă schemă de amplasare a acestor chioșcuri. Chioșcurile care nu dispun de documente oficiale de amplasare vor fi evacuate – regulile sunt aceleași pentru toți. Nu este posibil ca agenții economici să nu plătească pentru amplasarea chioșcurilor pe teritoriul municipiului, acțiunea de evacuare a chioșcurilor va continua”, a declarat Ionesii.

Potrivit oficialului în săptămâna 11-17 ianuarie se va întruni comisia municipală pentru organzarea unei noi licitații pentru amplasarea gheretelor în municipiul Chișinău.  

 

foto: moldpres.md

img21000116

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!