ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă. Informații privind starea drumurilor publice

17:32 | 11.01.2021 Categorie: Comunicate

Chişinău, 11 ian. /MOLDPRES/. Între 8 și 9 ianuarie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate precipitații sub formă de ninsoare,ceață slabă, starea părții carosabile fiind umedă, pe alocuri lunecuș.

Între 10 și 11 ianuarie, au fost înregistrate temperaturi scăzute, starea părții carosabile în nordul și centrul țării fiind uscată, pe alocuri lunecuș, în zona de Sud – uscată.

În context, pe drumurile publice naționale, au fost efectuate lucrări de patrulare și de combatere a lunecușului. În procesul tehnologic au fost antrenate 190 de utilaje speciale cu participarea a 275 de muncitori rutieri.

La moment, nu sunt sectoare de drum blocate, circulaţia rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de iarnă. Lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă.  

Administrația de Stat a Drumurilor monitorizează în permanență starea drumurilor publice, astfel încât orice dificultate în trafic să poată fi soluționată în termeni restrânși.

 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!