ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost lansată campania de informare „Tinerii capitalei împotriva COVID”

10:18 | 12.01.2021 Categorie: Social

Chişinău, 12 ian. /MOLDPRES/.Centrul Municipal de Tineret în colaborare cu Direcția Cultură și Direcția Generală Asistență Socială și Sănătate, lansat o campanie de informare a populației „Tinerii capitalei împotriva COVID”, transmite Moldpres.

Campania își propune informarea populației, în special, a tinerilor, despre importanța respectării normelor de protecție privind combaterea infecției Covid-19. Potrivit organizatorilor, autoritățile statului nu pot urmării populația dacă respectă sau nu regulile anti-pandemie, acest lucrur depinde de nivelul de conștiință civică al fiecărui cetățean.

Potrivit datelor prezentate ieri, 11 ianuarie, la ședința on-line a serviciilor municipalității Chișinău, s-a constatat că în instituțiile municipale de învățământ au fost înregistrați 58 de elevi internați în spitale cu forme de coronavirus, iar alți 260 se află în autoizolare. În același timp, 84 de cadre didactice au fost testate pozitiv,  iar 25 de profesori sunt în izolare.

 

foto: facebook.com

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!