ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poșta Moldovei a reluat expedierile poștale din China

11:44 | 13.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 13 ian. /MOLDPRES/.Poșta Moldovei a anunțat că începând din data de 11 ianuarie au fost reluate expedierile poștale din China, transmite Moldpres.

„Pentru identificarea celei mai eficiente metode de expediere a trimiterilor poștale din China către Republica Moldova, în urma negocierilor, discuțiilor și a eforturilor comune ale administrațiilor poștale din Moldova și China, operatorul poștal China Post a anunțat oficial că din 11 ianuarie 2021 a reluat expedierile poștale către Moldova”, se arată în comunicat.

Astfel, China Post urmează să notifice vânzătorii de pe platformele online despre reluarea serviciilor și expedierilor poștale către Republica Moldova.

„Clienții Î.S. ”Poșta Moldovei” care doresc să facă cumpărături de pe platformele online din China sunt rugați să se înarmeze cu încă puțină răbdare până când platformele online își vor adapta activitatea lor conform noii scheme logistice, pentru ca ulterior aceștia să poată beneficia de costuri de livrare optimale”, a mai anunțat Poșta Moldovei. 

În legătură cu sistarea zborurilor internaționale de la începutul anului 2020, China Post a suspendat expedierea trimiterilor poștale internaționale pentru majoritatea destinațiilor din lume, inclusiv pentru Republica Moldova.

 

foto: posta.md

img21000164

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!