ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

După sărbători, Spitalul de urgență este asaltat de pacienți

09:56 | 14.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 14 ian. /MOLDPRES/.Centrul Național de Asistență Medicală de Urgență Primară a informat că în ultimele 48 de ore aproape patru mii de persoane au solicitat salvarea, iar cinci nașteri au avut loc înainte de a se ajunge la spital, transmite Moldpres.

Serviciul de Asistenţă Medicală Urgentă Prespitalicească  din municipiul Chișinău a informat că pe parcursul a ultimelor 48 de ore de activitate 3913 persoane au beneficiat de asistență medicală urgentă la etapa prespital. În instituțiile medicale spitalicești de pe teritoriul țării au fost transportați 1456 de pacienți dintre care 1247 adulți și 209 copii.

De asemenea Serviciul de Asistenţă Medicală Urgentă Prespitalicească a înregistrat cinci naşteri la etapa de prespital, care au decurs fără complicaţii.

 

foto: tv8.md

img21000183

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!