ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un fotbalist moldovean a devenit titular al unei echipe de fotbal din Italia

10:18 | 14.01.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 14 ian. /MOLDPRES/.Fotbalistul moldovean Daniel Dumbrăveanu a fost înmatriculat la clubul italian de fotbal Genoa și a fost titular în meciul cu Juventus Torino, transmite Moldpres.

Federația Moldovovenească de Fotbal a informat că jucătorul moldovean, Daniel Dumbrăveanu, 19 ani, a fost înmatriculat cla clubul Genoa, Italia, și a jucat în meciul contra Juventus Torino,  din optimile de finală ale Cupei Italiei. Genoa a pierdut cu scorul de 2-3, după prelungiri. Dumbrăveanu a primit un cartonaș galben în minutul 29, iar în minutul 97 a fost înlocuit. Juventus a marcat golul decisiv deja după ce moldoveanul a părăsit terenul.

Daniel Dumbrăvanu a ajuns la Genoa în anul 2018, el a jucat pentru echipa de juniori (U-19) a clubului din peninsulă. Fostul fundaș al clubului Zaria Bălți a semnat contractul profesionist cu gruparea italiană în decembrie 2020. Acordul este valabil până în iunie 2024.

 

foto: en.wikipedia.org

img21000185

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!