ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Paris Saint-Germain a câştigat Trofeul Campionilor

10:30 | 14.01.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 14 ian. /MOLDPRES/.Echipa de fotbal Paris Saint-Germain a câştigat ediţia din acest an a Trofeului Campionilor (Supercupa Franţei), impunându-se cu scorul de 2-1 în faţa formaţiei Olympique Marseille, miercuri seara, pe stadionul Bollaert din Lens.

Golurile parizienilor au fost marcate de Mauro Icardi (39) şi Neymar (85 - penalty), obţinând astfel primul trofeu sub comanda noului lor antrenor Maurizio Pochettino. Pentru Marseille a înscris Dimitri Payet (89).

Acesta este, totodată, al 26-lea trofeu cucerit de Paris Saint-Germain începând din 2011, anul în care gruparea din capitala Franţei a intrat sub patronajul fondului Qatar Sports Investments.

 

foto: agerpres.ro

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!