ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sportivele moldovene participă la un cantonament comun cu luptătoarele de greco-romane din România

11:05 | 14.01.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 14 ian. /MOLDPRES/.Federația de Lupte din Republica Moldova anunță că două sportive moldovene vor participa la cantonamentul de pregătire al lotului român de lupte feminine, transmite Moldpres.

Potrivit anunțului făcut de Federația de Lupte din Republica Moldova, sportivele Irina Rîngaci, Mihaela Samoil și antrenorul Petru Chiperi, vor participa, în baza invitației Federației Române de Lupte, în perioada 12-30 ianuarie 2021, la cantonamentul de pregătire al lotului român de lupte feminine, din localitatea Piatra Arsă, România.

În comunicatul de presă, federația moldoveană de lupte a mulțumit Federației Române de Lupte pentru invitație și găzduire.

 

foto: stiri.md

img21000190

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!