ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În ultima lună municipalitatea Chișinău a plombat mai mult de o sută de străzi

15:51 | 14.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 14 ian. /MOLDPRES/.Serviciile municipale de întreținere a drumurilor au intervenit pe 113 străzi și au turnat beton asfaștic pe o suprafață totală de 600 de metri pătrați, transmite Moldpres.

Primăria municipiului Chișinău a informat astăzi că serviciile municipale de întreținere a drumurilor au intervenit pe 113 străzi principale din capitală, pentru lichidarea situațiilor de avariere cu beton asfaltic rece sau pe o suprafață de cca 600 m². Conform graficului aprobat, lucrările au început pe 16 decembrie 2020 și vor continua până la sfârșitul lunii ianuarie 2021.  

În săptămâna curentă sunt planificate lucrări de lichidare a situațiilor de avariere pe Drumul Viilor, str. Pietrarilor, acces spre comuna Trușeni, str. S. Lazo, str. M. Cebotari, str. Otovasca, str. Voluntarilor, str. Sihastrului, str. Sprâncenoaia, str. I. L. Caragiale, str. Marinescu, str. Podgoreni, str. Moldovița, str. A. Lupan, Calea Basarabiei, str. Varnița, str. Sargidava, str. Petrodava, str. Ciocana etc.

În sezonul rece, Întreprinderea municipală de întreținere a drumurilor și podurilor „Exdrupo" intervine pe carosabil, prin lucrări provizorii de lichidare a situațiilor de avariere, cu asfalt rece, pe străzile principale, pe cele secundare, unde circulă transport public și pe căile de acces către suburbii.

 

foto: noi.md

img21000196

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!