ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii au emis Cod galben de schimbare bruscă a vremii

13:48 | 15.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 ian. /MOLDPRES/.Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru perioada 16 – 19 ianuarie Cod galben de schimbare bruscă a timpului pe întreg teritoriul republicii. În orele nocturne temperatura aerului va oscila între -10 -15° Celsius,iar ziua între -5 -10° Celsius, comunică MOLDPRES. 

Potrivit SHS, temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu până la șapte grade față de normă, iar pe arii restrânse va persista ceața. În raioanele de nord, maxima va coborî până la -10 grade, în centrul țării și în capitală se vor înregistra -9 grade Celsius. Iar la sud, mercurul din termometre va indica -8 grade.

Poliția avertizează șoferii să își echipeze mașinile de iarnă înainte de a porni la drum și să respecte prevederile Regulamentului Circulației Rutiere.

Astăzi, în ţară se așteaptă valori termice până la -13 grade Celsius, cer variabil, fără precipitații.

 

foto: capital.ro

img21000213

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!