ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Luptătoarea Anastasia Nichita și judocanul Victor Sterpu sunt cei mai buni sportive ai anului 2020

11:39 | 19.01.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. Asociația Presei Sportive din Moldova a desemnat cei mai buni sportivi ai anului 2020. Astfel, Anastasia Nichita și Victor sunt sportivii anului 2020, transmite MOLDPRES.

La categoria "Cel mai bun sportiv al anului (feminin/masculin)" laureaţi au devenit campioana europeană la lupte greco-romane Anastasia Nichita şi campionul european la judo, Victor Sterpu. Locul trei al acestui clasament a fost ocupat de judocanul Denis Vieru, medaliat cu bronz la Campionatul European de Judo.

Victor Sterpu și Anastasia Nichita au fost aleși cei mai buni sportivi în anul 2020 și de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Antrenorii anului au fost desemnați Tudor Cîrlan și Valeriu Duminică, iar cea mai bună echipă de fotbal a fost desemnat clubul Petrocub Hâncești.

foto: facebook.com/luptefederatiamoldova/photos

img21000294

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!