ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circulaţia pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de iarnă

11:20 | 20.01.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 20 ian. /MOLDPRES/. În prezent, pe teritoriul țării sectoare de drum blocate nu sunt, iar circulația rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de iarnă, transmite MOLDPRES cu referire la Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Potrivit instituției, în ultimele 24 de ore, pe drumurile publice naționale din municipiul Chișinău, Bălți, raioanele Fălești, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Briceni, Edineț, Ocnița, Rezina, Drochia, Glodeni, Râșcani, Florești, Călărași și Strășeni au fost executate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului.

„Unitățile teritoriale ale SA „Drumuri” au utilizat în procesul tehnologic 44 de utilaje speciale și au antrenat 65 de muncitori rutieri”, indică ASD.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului circulației rutiere referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă. În cazul eventualelor dificultăți, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele de telefon: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Conform meteorologilor, de mâine vremea începe să se încălzească. Astfel, joi, în ţară se așteaptă până la 6 grade de căldură, ziua, şi până la 9 grade de ger, noaptea, fără precipitații.

foto: ASD 

img21000338

img21000338

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!